Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η ψυχή μας στη ¨κολότσεπη”, Το αεροπλάνο "έκανε βόλτες"

Καταρρακτώδης βροχή χθες βράδυ στη Βοστώνη

Τα “χρειαστήκαμε” για τα καλά χθες βράδυ από τον άστατο καιρό που επικρατούσε στην περιοχή της Βοστώνης. Καταρρακτώδης βροχή με αστραπόβροντα και ανέμους.
Το αεροπλάνο που ερχόμαστε από την Ατλάντα της Γεωργίας ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όταν έφτασε στη περιοχή της Νέας Αγγλίας “τραμπάλιζε” πολύ δυνατά . Οι πιλότοι προσπάθησαν δύο φορές να προσγειωθούμε χωρίς επιτυχία ενώ πήγε μέχρι το Albany της Νέας Υόρκης και γύρισε να προσγειωθεί πάλι στη Βοστώνη στο αεροδρόμιο Λόγκαν, μάταια όμως. Είχε τα μεγαλύτερα ταρακουνήματα που έχω συναντήσει σαν επιβάτης αεροπλάνου μέχρι σήμερα. Μερικοί άρχισαν να κλαίνε και να σταυροκοποιούνται ενώ οι περισσότεροι αρκετά ταραγμένοι είχαμε κλείσει τα μάτια και περιμέναμε τους πιλότους να το προσγειώσουν. 

 Άλλη μία στροφή και αυτή μέχρι το Portland Maine και ξανά πίσω στη Βοστώνη. Αυτή τη φορά προσγειώθηκε αφού τραντάχτηκε 3-4 φορές στο έδαφος. Τελικά από τις 7:00μ.μ. που ήταν να προσγειωθεί έφτασε στις 8:00μ.μ. Ευτυχώς σώοι και αβλαβείς. Φαίνεται ότι δεν ήταν η ώρα μας!
Σε πολλές περιοχές πλημύρησαν, δρόμοι και σπίτια. Ενώ οι δρόμοι ήσαν μεγάλα ποτάμια. Η οδική διαδρομή προς το σπίτι ήταν εξ ίσου δύσκολη αφού ο δρόμος 93 ήταν ένα μεγάλο ποτάμι.
Τελικά φτάσαμε με μεγάλη καθιστέριση. Μπορούσε να ήταν και χειρότερα.


Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου