Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παραίτηση του Διοικητή της Αστυνομίας Βοστώνης

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2013
Σήμερα το πρωί ο διοικητής της αστυνομίας της Βοστώνης Ed Davis θα ανακοινώσει την παραίτησή του σε press conference. Ο Ed Davis που ήταν διοικητής της αστυνομίας της πόλης Lowell και πριν αρκετά χρόνια τον κάλεσε ο Δήμαρχος Βοστώνης Thomas Menino και του ανέθεσε την διοίκηση της αστυνομίας της Βοστώνης παρέδωσε την αίτηση παραίτησης στο Δήμαρχο Menino και σήμερα θα το ανακοινώσει από το Αρχηγείο της Αστυνομίας της Βοστώνης.
Ο Ed Davis ήταν ο επικεφαλής της ομάδας για την σύλληψή των δραστών της βομβιστικής ενέργειας στο Μαραθώνιο της Βοστώνης. Έτσι μετά τον Δήμαρχο Μενίνο που θα φύγει από την ενεργό δράση φεύγει και ο Διοικητής της Αστυνομίας Ed Davis.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι ο Ed Davis ενδέχετε να αναλάβει μεγάλη θέση στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον ή να διδάξει στο πανεπιστήμιο Harvard
Είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε με τον Ed Davis τον περασμένο Μάϊο στις απολυτήριες εξετάσεις και την παραλαβή των πτυχίων στο Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέτης στο Lowell.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου