Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Την Τετάρτη 25, Σεπτεμβρίου, 2013 oι συμπληρωματικές εκλογές για 4 θέσεις στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς: Αντιπροσώπους Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Αξιότιμοι & Αξιότιμες Αντιπρόσωποι,
Δια της παρούσης και σε συνεργασία με την Εφορευτική Επιτροπή σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2013 στις 6:30μ.μ. και όπως αποφάσισε η ολομέλεια κατά την διάρκεια των τελευταίων εκλογών της Ομοσπονδίας θα γίνει η συμπλήρωση 4 θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Ψηφίζουν όλοι οι αντιπρόσωποι αλλά δικαίωμα εκλογής έχουν μόνο αντιπρόσωποι από Σωματεία που δεν έχουν μέχρι στιγμής εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακαλούμε όλα τα Σωματεία να δώσουν το παρόν και την ανάλογη ανταπόκριση ώστε να συμπληρωθούν οι 4 θέσεις στο Δ.Σ.
Σας παρακαλούμε να είσαστε στο Μαλιώτειο Εκπολιτιστικό Κέντρο πριν τις 6:30μ.μ. Ώστε η διαδικασία να είναι σύντομη δεδομένου ότι αμέσως μετά θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιο και θα ακολουθήσει η δεξίωση για την νέα Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη αξιότιμη κ. Ιφιγένεια Καναρά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση (λόγο απουσίας του Προέδρου κ. Κ. Ιωάννη Ράμμου) επικοινωνήστε με τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά στον αριθμό τηλεφώνου 978-835-1455 ή στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση vaskafka@aol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου