Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2013

MΙΡΝΑ ΣΟΥΑΡΕΖ\REUTERS
Ο Τζορτζ Σόρος με την σύζυγό του, Ταμίκο Μπόλτον.
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, 83 ετών, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την 42 ετών, Ταμίκο Μπόλτον.
Ο κ. Σόρος και η κ. Μπόλτον αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην κατοικία του εκατομμυριούχου στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης.
Παραβρέθηκαν μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των 5 παιδιών του Σόρος. Είναι ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για την νέα σύζυγό του.
Ακολούθησε δεξίωση με περισσότερους από 500 καλεσμένους στην έπαυλη Κάραμουρ στο κοντινό Κατονά.
Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής των U2, Μπόνο, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ και ηγέτες κρατών, όπως ο πρόεδρος της Εσθονίας, Χέντρικ Τόμας Ιλβς, η πρόεδρος της Λιβερίας, Ελεν Τζόνσον Σέρλιφ και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Εντι Ράμα.
Εκεί ήταν επίσης ο κυβερνήτης, Κουόμο, η Δημοκρατική γερουσιαστής, Νάνσι Πελόζι, ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, όπως και οι τιτάνες επενδυτές, Πολ Ντούντορ και Τζούλιαν Ρόμπερτσον. Ακόμη, ο Βρετανός επιχειρηματίας, Τζόναθαν Αντέρ Τέρνερ, η υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, Εμα Μπονίνο, ενώ ομιλία στον γάμο εκφώνησαν ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν και η καθηγήτρια του Κολούμπια, Ανια Σχίφριν, σύζυγος του νομπελίστα, Τζόζεφ Στίγκλιτς.
Η κ. Μπόλτον, σύμβουλος σε θέματα Υγείας, που μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, έχει ιδρύσει μία διαδικτυακή επιχείρηση με συμπληρώματα δίαιτας. Φορούσε ένα φόρεμα της γεννημένης στο Λίβανο, Ριμ Ακρα, η οποία προτιμάται από σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Τζένιφερ Λόπεζ.
Η νύφη είχε φροντίσει για τις λεπτομέρειες του γάμου, έχοντας στο πλευρό της ειδικούς και όπως ανέφεραν καλεσμένοι δεν λυπήθηκαν τα έξοδα. Πρόκειται, για τη σχεδιάστρια γάμων, Μάρσι Μπλουμ, η οποία εργάστηκε και για την τελετή που έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς στο Σαν Ντιέγκο, πριν από δέκα μέρες περίπου, αλλά και τον κορυφαίο στο είδος, Πρέστον Μπέιλι.
Στο Κάραμουρ, έδωσε παράσταση μαζί με την Ορχήστρα της Βουδαπέστης, ο Ούγγρος συνθέτης και μαέστρος, Ιβάν Φίσερ, ο οποίος δημιούργησε μία νέα συμφωνία ειδικά για το γάμο. Τραγούδησε επίσης η Μάιρα Αντράντε, συνοδεία της Ορχήστρας Χάρις Λέιν, ενώ το φαγητό ετοίμασε ο Σεφ Μπο Μπεχ, του εστιατορίου Γκέιστ της Κοπεγχάγης.
Το ζεύγος γνωρίστηκε σε ένα δείπνο το 2008 και ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με την «ΝΥ Post» έχει υπογραφεί προγαμιαίο συμβόλαιο.
Την Παρασκευή, το ζευγάρι διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν 300 καλεσμένοι και πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Μανχάταν, όπου έγινε παρουσίαση των έργων του Βέλγου ζωγράφου, Ρενέ Μαγκρίτ με τίτλο «Μαγκρίτ: Το Μυστήριο του Συνηθισμένου, 1926-1938».
Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους αντί για δώρα να γίνουν δωρεές σε σημαντικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Πηγή: Ε.Κ., New York Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου