Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2013

Της Μαρίας Νταλιάνη & Πάνου Σκουρλέτη

«Πονοκέφαλος» θα ήταν για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τυχόν πρόωρες εκλογές με επίκεντρο την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση (φωτογραφία αρχείου).
Αμηχανία στην Κουμουνδούρου από τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή. Η γραμματεία, το κορυφαίο πολιτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει εδώ και αρκετέςς ώρες προκειμένου να αναζητηθεί νέα τακτική γύρω από το πολιτικό σκηνικό, όπως επαναδιαμορφώνεται. Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης με τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως διαμορφώνει την ατζέντα και προκαλεί ισχυρό πονοκέφαλο στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, ιδιαίτερα στην περίπτωση προκήρυξης πρόωρων εκλογών ακόμη και σε μία περιφέρεια, όπως «απειλεί» η ΧΑ.   Και αυτό γιατί υπάρχει η εκτίμηση στην Κουμουνδούρου, ότι σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών μπορεί να εμφανιστεί ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ μετακινούνται κυρίως προς τη Νέα Δημοκρατία. Ο άλλος «πονοκέφαλος» αφορά την ατζέντα και το ευρύτερο πολιτικό κλίμα που θα διεξαχθούν τυχόν πρόωρες εκλογές. Στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιθυμούσαν οι επόμενες εκλογές -όποτε και αν γίνουν- να έχουν ως επίκεντρο το Μνημόνιο και μόνον. Ενδεχόμενη πρόωρη εκλογική αναμέτρηση σε κλίμα εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής πιστεύουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αποτελεί προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση και ειδικότερα για τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΤΑ ΝΕΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου