Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Καταδικαστέο έγκλημα το Ολοκαύτωμα» για τον Iρανό Πρόεδρο

Δηλώσεις Ροχανί στο CNN

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2013

«Κάθε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων που διέπραξαν οι Ναζί, είναι κατακριτέο και καταδικαστέο», δήλωσε ο Χασάν Ροχανί 

Ο νέος Πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, δήλωσε χθες, Τρίτη, ότι οι Ναζί διέπραξαν εγκλήματα «καταδικαστέα» κατά του εβραϊκού λαού, ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, για το εάν αποδέχεται το Ολοκαύτωμα ως ιστορικό γεγονός.
«Δεν είμαι ιστορικός και όταν πρόκειται να μιλούμε για τις διαστάσεις του Ολοκαυτώματος, οι ιστορικοί θα έπρεπε να έχουν τον πρώτο λόγο», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και την Κριστίν Αμανμπούρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη όπου παρευρέθηκε για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
«Αλλά σε γενικές γραμμές μπορώ να σας πω ότι κάθε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων που διέπραξαν οι Ναζί, είναι κατακριτέο και καταδικαστέο», δήλωσε.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν ασκήσει έντονη κριτική στον Ροχανί γιατί δεν είχε απαρνηθεί τη ρητορική του προκατόχου του, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος είχε εκφράσει αμφιβολίες για το Ολοκαύτωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου