Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δυτική Ελλάδα: Ψάχνουν τους χρηματοδότες της "Χρυσής Αυγής"

lefta

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2013

Στο στόχαστρο επιχειρηματίες, επίσκοποι, ιδιοκτήτες χώρων διασκέδασης και άθλησης στην περιοχή

Στο μικροσκόπιο των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ στη Δυτική Ελλάδα μπαίνουν  μετά από σχετικό έγγραφο πρόσωπα τα οποία παίζουν ρόλο χρηματοδότη τη «Χρυσής Αυγής « στην Αχαϊα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από το περιφερειακό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έχουν αρχίσει να συλλέγονται στοιχεία για το ρόλο που  έχουν παίξει στην οικονομική ενίσχυση της «Χρυσής Αυγής» αλλά και τη γενικότερη υλική της στήριξη  επιχειρηματίες  από τον χώρο, της πρακτόρευσης, της νυχτερινής διασκέδασης καθώς και πρόσωπα που κινιούνται στο χώρο της άσκησης και της άθλησης.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η εντολή που έχει δοθεί είναι να ξεσκονιστούν  πλήρως τραπεζικοί λογαριασμοί αυτών των προσώπων και η κίνησή τους σε μια προσπάθεια να γίνει διασταύρωση στοιχείων που υπάρχον με τη μορφή δημοσιευμάτων ή και πληροφοριών.
Η απόδοση του εγχειρήματος εκτιμάται πως δεν μπορεί να στεφθεί από πλήρη επιτυχία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα ή κάθε άλλης μορφής υλική βοήθεια που έχει χορηγηθεί στις οργανώσεις της «Χρυσής Αυγής» και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας,  είναι προϊόν διαδικασιών κάτω από το τραπέζι «μαύρο χρήμα».
Σε εργαλείο για τον εντοπισμό των προσώπων που στηρίζουν τη «Χρυσή Αυγή» στη Δυτική Ελλάδα. θα αναδειχθεί επίσης φωτογραφικό υλικό αλλά και video από εκδηλώσεις της οργάνωσης στην Πάτρα και τα άλλα αστικά κέντρα της Δυτικής Ελλάδας.
Από κόσκινο θα περάσει  και ο χώρος της εκκλησίας, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό, πως αρκετοί επίσκοποι της περιοχής είναι  πηγή χρηματοδότησης, ενώ  ρόλο εκτιμάται πως έχουν παίξει αρχιμανδρίτες αλλά και απλοί ιερείς.

Πηγή: patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου