Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Απόφαση για την υπόθεση Δημουλά

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2013

Τα δύο αντιμαχόμενα πρώτα εξαδέλφια Αθανάσιος Δημουλάς του Τηλέμαχου και Αθανάσιος Δημουλάς του Γεωργίου.

ΒΟΣΤΩΝΗ. Νέα εξέλιξη παίρνει η δημόσια αντιπαράθεση της οικογένειας Δημουλά, ιδιοκτήτριας της μεγαλύτερης υπεραγοράς τροφίμων της Νέας Αγγλίας με την ονομασία Market Basket καθότι δικαστήριο της Μασαχουσέτης ενέκρινε την καταβολή πληρωμών στην οικογένεια Δημουλά ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, πράγμα το οποίο αποτελεί βαρύ πλήγμα εναντίον του σημερινού προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της εταιρείας Αθανάσιου Δημουλά του Τηλέμαχου.
Ο τελευταίος είχε κάνει μήνυση στον πρώτο του εξάδελφο Αθανάσιο Δημουλά του Γεωργίου, όπως είχε γράψει σχετικά ο «Ε.Κ.» στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 με τον ισχυρισμό ότι «ένα ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν είναι πλήρως ανεξάρτητο επειδή προηγουμένως είχε υπηρετήσει στο συμβούλιο ως μέλος που είχε διοριστεί από την άλλη πλευρά της οικογένειας, του Αθανασίου Γεωργίου Δημουλά».
Η δικαστής Τζούντιθ Φάμπρικαντ του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σάφολκ σε μία δεκασέλιδη απόφασή της απέρριψε τη βασική αιτίαση του Αθανάσιου Τηλέμαχου Δημουλά, ενώ χαρακτήρισε το θέμα ως «την τελευταία μάχη του μακροχρόνιου πολέμου ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Δημουλά αναφορικά με την εταιρεία που ορίζουν μαζί».
Εν τω μεταξύ, δεν έχει διαφανεί ακόμα ποια θα είναι η συνέχεια. Υπενθυμίζεται ότι σε αποκλειστικές δηλώσεις που είχε κάνει ο Αθανάσιος Δημουλάς του Τηλέμαχου στον «Ε.Κ.» στις 14 Σεπτεμβρίου είχε πει, ανάμεσα στα άλλα, πως «όσον αφορά την παρούσα λειτουργία της οικογενειακής μας επιχείρησης υπεραγοράς τροφίμων, προσπαθώ να συνεργαστώ με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να διασφαλίσω πως οι αξίες, οι οποίες συνέβαλαν στη δημιουργία της εταιρείας μας, παραμένουν ως οι κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου να συνεχίσουμε να οικοδομούμε κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι».
Ο κ. Δημουλάς εξέδωσε δήλωση, μέσω εκπροσώπου του χτες, τονίζοντας ότι είναι «αποκαρδιωμένος από τη δικαστική απόφαση», ενώ χαρακτήρισε την καταβολή πληρωμών ως «αρπαγή χρημάτων από μερικούς μετόχους και θα προκαλέσει αδιόρθωτη βλάβη από επιχειρηματικής πλευράς, σπάζοντας το αποδεδειγμένο μοντέλο εργασιών του Market Basket και θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και αναπτύσσεται η εταιρεία».
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου