Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επιτυχημένη η πρόβα για την αφή της φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Στην Αρχαία Ολυμπία


Η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής παρουσία του προέδρου της ΔΟΕ

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρόβα για την τελετή αφής της φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ναό της Ήρας στην Αρχαία Ολυμπία όπου και θα γίνει και η επίσημη τελετή το πρωί της Κυριακής.
Ο ήλιος που από το πρωί ζέσταινε με τις ακτίνες του την Αρχαία Ολυμπία, άναψε τη δάδα που κρατούσε στα χέρια της η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, με πλήθος κόσμου να ξεσπά σε χειροκροτήματα, καθώς η επίσημη πρόβα είναι παραδοσιακή ανοιχτή για το κοινό.
Στην επίσημη τελετή στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, παρών θα είνι ο νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ που βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει το τελετουργικό με τις Ιέρειες που δημιούργησε η Χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου.
Στη συνέχεια η Πρωθιέρεια θα παραδώσει την Φλόγα στον πρώτο Λαμπαδηδρόμο Γιάννη Αντωνίου για να ξεκινήσει η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους.
Το ιερό φως θα παραδοθεί στην ρωσική αντιπροσωπεία, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 18:00, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου