Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Καλωσορίζουν τη γενική πρόξενο Βοστώνης

Του Θεόδωρου Καλμούκου

ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας θα υποδεχθεί σήμερα, Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου επίσημα την νέα γενική πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη, Ιφιγένεια Καναρά, η οποία υπηρετεί ήδη στο γενικό προξενείο από τον Απρίλιο. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Λαλιώτη κι έχουν ένα κοριτσάκι, την Σοφία, τριών ετών. Η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Αγγλίας διοργανώνει δεξίωση καλωσορίσματος σήμερα το βράδυ στις 7 μ.μ. στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην οποία προσκαλείται ολόκληρη η Ορογένεια να παρευρεθεί να καλωσορίσει και γνωρίσει την γενική πρόξενο εκ του συστάδην. Θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο πρόεδρος Ιωάννης Ράμμος και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ενώ την εκδήλωση θα κατευθύνει η κορυφαία ερευνήτρια γιατρός και καθηγήτρια του Χάρβαρντ, Μαρία Κουλμανδά.
Η κ. Καναρά στους λίγους μήνες που βρίσκεται στο γενικό προξενείο στη Βοστώνη έχει ανατρέψει ολοκληρωτικά το κλίμα που υπήρχε προηγουμένως. Εχει πλησιάσει ολόκληρη την Ομογένεια με τις εκτός Βοστώνης εξορμήσεις της, αναβάθμισε τις υπηρεσίες, τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά του προξενείου αποκαθιστώντας την άμεση επικοινωνία των ομογενών με το προξενείο στις τηλεφωνικές κλήσεις των οποίων απαντά με ευγένεια προξενικό στέλεχος ή πολλές φορές και η ίδια.
Πριν από την δεξίωση στις 6:30 θα συνεδριάσει η Ομοσπονδία για την πλήρωση 4 κενών θέσεων στο συμβούλιο, ενώ αμέσως μετά τη δεξίωση ο Μητροπολίτης Μεθόδιος θα τελέσει την ορκωμοσία του συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου