Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν πρόβες οι ιέρειες στην Αρχαία Ολυμπία για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2013
Για την τελετή Αφής της Κυριακής στην Αρχαία Ολυμπία
iereiesΣτην Αρχαία Ολυμπία βρίσκονται η Πρωθιέρεια και οι ιέρειες, που προετοιμάζονται για την τελετή αφής του Φωτός για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι στην Ρωσία.
Η χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου έχει ήδη δηλώσει από την παρουσίαση των τελετών στην ΕΟΕ, ότι «εμείς έχουμε την ελπίδα ότι το φως της Φλόγας θα δυναμώσει την ελπίδα για ειρήνη στη Συρία. Το μήνυμα ειρήνης μέσω της Τελετής της Φλόγας θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο θυμίζοντας ότι σε κάθε πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά μόνο θύματα.
Ευχαριστώ την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη και τη βοήθεια στο έργο μας». Η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη με τη σειρά της έχει πει πως «η Τελετή Αφής της Φλόγας είναι μία από τις τρεις Ολυμπιακές Τελετές μετά την Αφή και την Παράδοση και η μόνη που γίνεται εκτός της πόλης που διοργανώνει τους Αγώνες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Έτσι έως την Παρασκευή θα συνεχιστεί η προετοιμασία για την μεγάλη τελετή, το Σάββατο θα γίνει η γενική πρόβα και την Κυριακή αναμένονται στην Αρχαία Ολυμπία ο νέος πρόεδρος της ΔΟΕ, ο Δρ. Μπαχ, πολυπληθής αντιπροσωπεία από τη Ρωσία με επικεφαλής τον πρώην Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Αλεξάντερ Ζούκοφ, - ο οποίος στο Μπουένος Αϊρες εξελέγη και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής - και τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, κ. Ντμίτρι Κόζακ, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου