Η Τέιλορ Σουίφτ, λοιπόν, φέτος έγραψε Ιστορία, όχι γιατί κέρδισε το βραβείο Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά γιατί απέκτησε το τέταρτο για τη συλλογή της. Η ίδια, μάλιστα κατέκτησε και το βραβείο για το καλύτερο ποπ άλμπουμ.

Η νίκη της Τέιλορ Σουίφτ είναι τόσο μεγάλη, καθώς ξεπέρασε και διαχρονικούς καλλιτέχνες, που είχαν κατακτήσει μέχρι τρεις φορές το συγκεκριμένο τίτλο, όπως ο Στίβι Γουόντερ και ο Φρανκ Σινάτρα. Παράλληλα η τραγουδίστρια ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Time ως το πρόσωπο της χρονιάς για το 2023.

«Εντάξει, αυτό είναι το 13ο Grammy μου, που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ αυτό», είπε γελώντας η Τέιλορ Σουίφτ, καθώς παραλάμβανε το Grammy για το καλύτερο ποπ άλμπουμ.

Συγκίνησε η Σελίν Ντιόν

Όμως, τα απρόοπτα στα Grammys δεν τελείωσαν εκεί. Την απονομή στο καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς έκανε η Σελίν Ντιόν, σε ένα πολύ συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Η Καναδή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή ένα χρόνο, αφού διαγνώστηκε με μία σπάνια νευρολογική διαταραχή, που την έκανε να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της.

«Όταν λέω, ότι είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν.

«Πραγματικά ελπίζω αυτό να μην αλλάξει τίποτα, καθώς η ζωή μου ήταν όμορφη χθες. Δεν νομίζω ότι έχω ξεχάσει κανέναν, ίσως βέβαια έχω ξεχάσει να φορέσω εσώρουχα», είπε με τη σειρά της η Μάιλι Σάιρους, η οποία απέσπασε τα δύο πρώτα της Grammy. Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για τον δίσκο της χρονιάς, αλλά και το βραβείο για την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία για το τραγούδι Flowers.