Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Κάνσας: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες ο απολογισμός των πυροβολισμών

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2024

David Rainey-USA TODAY Sports

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών που σημειώθηκαν στην παρέλαση για τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl.

Λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Κάνσας κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl, αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με όσα έγιναν.

«Πυροβολισμοί έπεσαν περιμετρικά του (σιδηροδρομικού σταθμού) Union Station. Παρακαλώ απομακρυνθείτε από την περιοχή», ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), διευκρινίζοντας ότι προσπαθεί «ακόμη να προσδιορίσει τον αριθμό των θυμάτων».

Τουλάχιστον ένας νεκρός και τρεις σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου, ενώ τουλάχιστον τρεις ακόμα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Επιπρόσθετα ακόμα πέντε είναι σε σοβαρή κατάσταση και ένας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μέχρι στιγμής ο συνολικός αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 14, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτό το νούμερο θα αυξηθεί. Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή.

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε πως δύο ύποπτοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου