Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Με κάθε λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου Πύργου Αγίου Χαραλάμπους

 Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, 2024

Με κατάνυξη το προσκύνημα στη θαυματουργή εικόνα του πολιούχου του Πύργου Αγίου Χαραλάμπους.

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος ο Πολιούχος Άγιος Χαράλαμπος στον Πύργο. 

Δείτε την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και τη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας:

Λαμπερός και με κάθε επισημότητα για ακόμη μια χρονιά, ο εορτασμός του πολιούχου του Πύργου, Αγίου Χαραλάμπους, με την παρουσία σημαντικών προσώπων της εκκλησίας, διαφόρων επισήμων και πλήθους κόσμου στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στην καθιερωμένη λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνας του Αγίου.

Δείτε φωτογραφίες

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έσπευσαν να πάρουν την ευλογία του Θαυματουργού Αγίου

Πλήθος πιστών προσκύνησαν με ευλάβεια χθες τη θαυματουργή εικόνα του πολιούχου και προστάτη του Πύργου Αγίου Χαραλάμπους που εορτάζει σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ενώ κατάμεστος ήταν και ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής, όπου έγινε η τέλεση του Πολυαρχιερατικού Πανηγυρικού Εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, και ακολούθως της νυχτερινής Θείας Λειτουργίας.

Προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου Β’ είναι οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος και Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος καθώς και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ.κ. Κονστάντιος και Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ.κ. Χρυσόστομος.

Παρόντες στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής, ο αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Νίκος Θεοδώρου, ο επικεφαλής της ελάσσων αντιπολίτευσης του δήμου Πύργου κ. Διονύσης Μπέλτσος, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας και του Λιμενικού Ταμείου Πύργου κ. Κώστας Νικολούτσος, ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Λεβέντης, ο πρώην νομάρχης Χαράλαμπος Καφύρας και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου