Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων – Ένταση με την αστυνομία και προειδοποιήσεις για συλλήψεις

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2024

Οι τελικές αποφάσεις για το πως θα πορευτούν στο εξής οι αγρότες θα ληφθούν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πανελλαδική σύσκεψη στην Λάρισα.

Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων, ενώ προκλήθηκε ένταση με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αγρότες το βράδυ της Τετάρτης (14.02.2024) απέκλεισαν το τελωνείο Ευζώνων. Στο σημείο βρέθηκαν εισαγγελέας και αστυνομία  που απείλησαν παραγωγούς με συλλήψεις.

Ωστόσο οι αγρότες προχώρησαν το σχεδιασμό τους που είναι μπλόκο δύο ωρών στη λωρίδα των φορτηγών.

Είχε προηγηθεί αποκλεισμός στη λωρίδα των φορτηγών από τις 13:00 έως τις 15:00.

Την ίδια ώρα αγρότες και στην υπόλοιπη Ελλάδα αποφασίζουν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Αυτό αποφάσισαν και οι αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου, στην απογευματινή συνέλευση μετά τα όσα συζητήθηκαν στην χθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, όπου φαίνεται ότι δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους.

Προχώρησαν σε μια συμβολική κατάληψη της εθνικής οδού (Ε65) με τα πόδια αλλά και με τρακτέρ. Εκεί πραγματοποίησαν και τη συνέλευσή τους.

Την ίδια ώρα οι αγρότες στο μπλόκο του Αλμυρού στο Βόλο ζητούν αφορολόγητο πετρέλαιο, η κιλοβατόρα να μην ξεπερνάει τα 7 λεπτά και να συνεχιστεί ο διάλογος για την κοινή αγροτική πολιτική. Ενώ και οι αγρότες της Παιονίας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στο τελωνείο των Ευζώνων και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Και στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες αποφασίζουν για κινητοποιήσεις, ενώ παραμένει το ενδεχόμενο να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα.

Οι τελικές αποφάσεις για το πως θα πορευτούν στο εξής οι αγρότες θα ληφθούν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πανελλαδική σύσκεψη στην Λάρισα.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου