Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Κασσελάκης: Έκανε την έκπληξη και πήγε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, 2024

Έδωσε το «παρών» ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά.

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠαΣοΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μπήκε στον χώρο την ώρα της ομιλίας της κα. Αχτσιόγλου και αποδοκιμάστηκε από μια μερίδα  παρευρισκόμενων.

Ωστόσο, γρήγορα τον καλωσόρισαν απ’ το μικρόφωνο τόσο ο συντονιστής Δ. Τερζής όσο και η κα. Αχτσιόγλου. Λίγη ώρα αργότερα, ανέβηκε και χαιρέτισε του ομιλητές ενώ αποχώρησε πριν τον δεύτερο κύκλο ερωτήσεων.

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε όραμα και ελπίδα»

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ανέφερε σε δημοσιογράφους έξω από το θέατρο ΑΛΦΑ: «Πρέπει να θέσουμε το πραγματικό ερώτημα »απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;». Είμαστε εδώ για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο. Η Αριστερά έχει μακρά ιστορία όχι μόνο διασπάσεων αλλά και μεγάλων συνθέσεων».

Από την πλευρά της η κ. Αχτσιόγλου τόνισε: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και προσερχόμαστε με μεγάλη χαρά. Οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μία πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου