Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Απαγοήτευση! Που το πάει; Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να «αλλάξει» την Ελλάδα; Κτυπάει τα θεμέλια της οικογένειας.

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, 2024

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.  

Στην ξενιτιά κρατάμε την Ελλάδα, τη σημαία, την ταυτότητα.  Κρατάμε τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού!

Και οι νεοέλληνες πολιτικοί θέλουν να "ευτελίσουν" περισσότερο την Ελλάδα;

Γι’ αυτό ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ενδιαφερθεί ουσιαστικά για την Ελληνική Ομογένεια!  Έρχεται σαν τουρίστας, μιλάει με λίγους.  Α, ναι, λέει για την ψήφο.  

Αξίζει τον κόπο να ψηφίσουμε;  Καθημερινά απομακρύνει την Ελλάδα από την Ομογένεια και την Ομογένεια από την Ελλάδα.

Είναι αρκετός καιρός που η κυβέρνηση κάνει πειράματα.  Ακούει τους Αμερικάνους και τον/την κάθε ευρωπαίο!  

Πολύ θα ήθελα να μάθω για αυτές τις αγορές οπλικών συστημάτων, και εάν  υπάρχουν προμήθειες και πόσα, σε ποιούς;

Τώρα θέλει να αλλάξει την πατρίδα με «εκστρατεία πειθούς» για ναι στο γάμο ομοφυλόφυλλων και υιοθεσίες από δύο άνδρες ή δύο γυναίκες;  (Χάλασε η πλάση θα έλεγαν οι παλιώτεροι).

Ο καθένας και η κάθε μια στο σπίτι του κάνει ότι νομίζει.  Αλλά ως εκεί. 

Θα μας κάνει να επιλέγουμε άλλα μέρη για διακοπές.

Διαβάστε καλά αυτή τη φράση:  Με την τακτική που ακολουθεί η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια θα χάσει την Ελληνική Ομογένεια.  Γιατί να παραμένουμε Έλληνες κ. Μητσοτάκη και εσείς... οι «ηγέτες» των κομμάτων με τα χρώματα;

ΟΧΙ.  Δεν συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό και με όσους κάνουν προσπάθειες να ευτελίσουν την Ελλάδα, τις αξίες και τα ιδανικά του Έλληνα την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Οι βουλευτές των κομμάτων είναι χωρισμένοι σε ΝΑΙ και ΟΧΙ και τους άλλους που θα «κάνουν στραβά μάτια» δηλαδή αποχή.  Τη εννοούν αποχή;  Δεν έχουν τη δύναμη και το πιστεύω για ναι ή όχι;  Ε, τότε δεν πρέπει να είναι στη Βουλή.  Εδώ είναι τα ονόματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. 

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που ηγείται του «ΟΧΙ».  Μαζί του φαίνεται μέχρι στιγμής οι:  Θάνος Πλεύρης, Κώστας Καραγκούνης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θεόδωρος Καράογλου, Βασίλης Γιόγιακας, Ανδρέας Κατσανιώτης, Αννα Καραμανλή, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Θανάσης Δαβάκης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Νότης Μηταράκης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Βλάσης, Γιάννης Πασχαλίδης, Φώντας Μπαραλιάκος, Γιώργος Καρασμάνης,  Χρήστος Μπουκώρος, Γιάννης Ανδριανός, Φωτεινή Αραμπατζή, Γιάννης Οικονόμου, Δημήτρης Κούβελας, Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Αποχή, να τους "χαιρόμαστε": Μάκης Βορίδης, Γιάννης Μπούγας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιώργος Στύλιος, Μάριος Σαλμάς, Αγγελος Συρίγος, Κώστας Κατσαφάδος, Νίκος Βλαχάκος, Γιάννης Τραγάκης, Μάνος Κόνσολας, Στέφανος Γκίκας, Θανάσης Καββαδάς, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Μαρία Κεφάλα, Γιώργος Βλάχος, Σταύρος Κελέτσης, Σπύρος Κουλκουδίνας, Βασίλης Βασιλειάδης, Περικλής Μαντάς, Τάσος Δημοσχάκης, Χρήστος Κέλλας. 

Να δούμε οι υπόλοιποι και τα άλλα κόμματα τι θέση θα πάρουν.  Να δούμε και τους Ηλείους βουλευτές.

Θα περιμένουμε να δούμε τη θέση που θα πάρουν και οι πάρα πάνω και οι άλλοι που παίζουν με τα κινητά τους και με λόγια του αέρος.  paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου