Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ο Μητροπολίτης Γεράσιμος παρέθεσε γεύμα στους ιερείς

 Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Αχ, αυτό το παρέθεσε!

Εύχομαι ο κατά κόσμον κ. Γεράσιμος Μιχαλέας να τα πλήρωσε εξοιδίεις.  Γιατί μαθαίνω ότι τα τελευταία χρόνια άλλοι είναι οι "κουβαρντάδες" και άλλοι πληρώνουν…

paneliakos.com

ΑΝΑΧΑΪΜ. ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. Ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος στο πλαίσιο του 47ου φεστιβάλ ελληνικών χορών της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου, στο οποίο συμμετείχαν 45 κοινότητες, 108 χορευτικές ομάδες και πάνω από τεσσερισήμισι χιλιάδες, παρέθεσε γεύμα προς τους ιερείς, στο οποίο παρακάθισε επίσης και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Παρακάθισαν επίσης ο Επίσκοπος Φωκαίας, Ιωάννης, πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου, καθώς και ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, Δημήτρης Κατός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιερείς, μέλη κοινοτικών συμβουλίων και νέους για τη Σχολή. Ο κ. Κατός ανέλαβε τα καθήκοντά του στην 1η Φεβρουαρίου.

Το φεστιβάλ των ελληνικών χορών ολοκληρώθηκε με την τέλεση Θείας Λειτουργίας η οποία έγινε στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διεξήχθησαν οι χοροί, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, συλλειτουργούντων του Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου Γερασίμου, ο οποίος είχε την εποπτεία της διοργάνωσης του φεστιβάλ ελληνικών χορών, του Επισκόπου Φωκαίας Ιωάννη, πρωτοσυγκέλου της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου, του πρωτοσυγκέλου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Παπαζαφειρόπουλου και πλειάδας ιερέων. Συμμετείχαν πολλές εκατοντάδες πιστών όλων των ηλικιών και γενεών.

Επίσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ οι Αρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου της περιφέρειας της Καλιφόρνιας διοργάνωσαν δείπνο, στο οποίο παρακάθισαν ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος, ο Επίσκοπος Φωκαίας Ιωάννης, Αρχοντες οφικιάλιοι με τις συζύγους τους, καθώς και ο νέος πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής Δημήτρης Κατός.

Από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείο Anaheim Marriot όπου έγινε το Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου. Διακρίνονται ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος και ο Επίσκοπος Φωκαίας Ιωάννης, ιερείς και διάκονοι.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ GOA/DIMITRIOS PANAGOS
Αναμνηστική φωτογραφία από το δείπνο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου της περιοχής Καλιφόρνιας. Διακρίνονται ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος και ο Επίσκοπος Φωκαίας Ιωάννης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ GOA/Dimitrios Panagos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου