Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

Σκηνές χάους επικράτησαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλων Ποντίων και Μανδραϊκού, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν τόσο στις κερκίδες όσο και έξω από το γήπεδο.

Σκηνές βίας που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το «in» κατά την διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν πυροβολισμοί τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός.

Η αναμέτρηση διακόπηκε με άπαντες να αποχωρούν από το γήπεδο και τους διαιτητές του αγώνα με τον παρατηρητή να προσφεύγουν στην Κεντρική Ασφάλεια του Ζεφυρίου, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ώστε να γίνουν καταθέσεις και να ολοκληρωθεί εκεί το φύλλο αγώνος.

Δέκα προσαγωγές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία σε έλεγχο οχήματος στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ βρέθηκε ένα όπλο και στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 10 προσαγωγές ατόμων. Τέλος έχει γίνει αναφορά για δύο τραυματίες, από την σύρραξη που υπήρξε στις κερκίδες του γηπέδου. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ έχουν συλλέξει από το σημείο εννιά κάλυκες.

Απομένει να φανεί πλέον ποιοι και για ποιο λόγο άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διεκόπη στο 43’, μετά τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου. Ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και όπως προαναφέραμε το φύλλο αγώνα θα συμπληρωθεί και θα κλείσει από τον διαιτητή Βάτσιο στα γραφεία της Κεντρικής Ασφάλειας του Ζεφυρίου, όπου έχει μεταβεί μαζί με τους βοηθούς του και τον τέταρτο διαιτητή.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου