Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Πλατανιώτη και Μαλκογέωργου προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνε

 Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2024

Το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης εξασφάλισε την παρουσία του στο Παρίσι μετά τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος.

Με 236,7834 βαθμούς η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου κατέλαβαν την 6η θέση στόχο στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα και παράλληλα προκρίθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H Ισπανία, η Ιταλία και ο Καναδάς θα πάρουν την πρόκριση από το ομαδικό, που ολοκληρώνεται αύριο και έτσι το δικό μας ντουέτο μαζί με αυτά της Μεγάλης Βρετανίας, της Ολλανδίας και του Ισραήλ θα πάρουν το εισιτήριο για το Παρίσι.

Τα κορίτσια μας χόρεψαν ένα θέμα που είχε τίτλο «Illusions» αλλά μόνο ψευδαισθήσεις δεν αποδείχθηκαν, όπως σημαίνει η λέξη στα αγγλικά. Σε χορογραφία της Όλγα Πίλιπτσουκ, Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου που είναι μαζί από το 2022 έδωσαν τον καλυτερό τους εαυτό έχοντας ανεβάσει το βαθμό δυσκολίας τους στο 43.800 . Βαθμολογήθηκαν με 87.4500 στην καλλιτεχνική εκτέλεση και 149.3334 στην εκτέλεση. Με τη βαθμολογία τους εκείνη τη στιγμή ήταν στην πρώτη θέση, έχοντας ξεπεράσει το Ισραήλ που δεν πήγε καλά.

Τελικά, το χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι δίδυμες Λιουγί Γουάνγκ και Τσιανγί Γουάνγκ από την Κίνα που μετά το τεχνικό, πήραν την πρώτη θέση και στο ελεύθερο πρόγραμμα. Οι επίσης δίδυμες αδελφές από την Ολλανδία, η Μπρέγκε και η Νούρτιε Ντε Μπράουβερ,«έγραψαν ιστορία» με τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν (με διαφορά μόλις 0,275β. από τις νικήτριες), καθώς χάρισαν στην χώρα τους το πρώτο μετάλλιό της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η τυπική ανακοίνωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές καλοκαίρι θα γίνει αύριο μετά την ολοκλήρωση και του τελικού του ελεύθερου ομαδικού.

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου