Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Πάνος Βλάχος: Το τραγούδι του που εξαγρίωσε Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε

 Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, 2024

Ο γνωστός ηθοποιός τραγούδησε μεταξύ άλλων "Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε". Πως αντίδραση ο υπουργός. "Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο" απάντησε ο Πάνος Βλάχος.

.
.
EUROKINISSI

Με ένα Instastory, απάντησε ο Πάνος Βλάχος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live του στη Θεσσαλονίκη.

Ο καλλιτέχνης ασχολείται και με το τραγούδι και σε μια μουσική σκηνή στη Θεσσαλονίκη έπαιξε με την μπάντα του. Σε ένα τραγούδι το οποίο τραγούδησε ο ίδιος ο Πάνος Βλάχος, ο στίχος λέει: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok και ο υπουργός Υγείας και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αντέδρασαν. Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:
«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου