Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Μπάγερν – Ολυμπιακός 72-76: Με μπροστάρη τον Γουόκαπ πέρασε από το Μόναχο

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2024

Με τον Τόμας Γουόκαπ να πραγματοποιεί γεμάτη εμφάνιση με 16 πόντους και 8 ασίστ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 76-72 της Μπάγερν

ΟΟλυμπιακός χρειαζόταν τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν και την πήρε. Οι ερυθρόλευκοι σε ένα κλειστό παιχνίδι κατάφεραν να επικρατήσουν 76-72 και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Μόναχο.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος είχε 16 πόντους και 8 ασίστ. Την ίδια ώρα διψήφιοι ήταν και οι Πετρούσεβ (14 π.) και Μπραζντέικις (11π.), ενώ καθοριστικός ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Για τους γηπεδούχους μεγάλο ματς έκαναν οι Φρανσίσκο και Ιμπάκα οι οποίοι είχαν αμφότεροι από 18 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι.

Μετά από αυτή τη νίκη του ο Ολυμπιακός μετρά 14 νίκες και 11 ήττες και βρίσκεται στην έβδομη θέση. Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βαλένθια στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για το Final 8 του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου