Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Δίκη Μπελέρη: Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών προτείνουν οι εισαγγελεί

Τρίτη & 13, Φεβρουαρίου, 2024

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι δύο εισαγγελείς έκριναν ένοχο των εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελερη.

Την επιβολή ποινής κάθειρξης δυόμιση ετών στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελερη για το αδίκημα της ενεργής διαφθοράς, πρότειναν οι εισαγγελείς.

Επίσης, ένοχο έκρινε τον συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, προτείνοντας ποινή ενός έτους, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα λόγω των προβλημάτων υγείας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος δήμαρχος Μπελέρη απευθυνόμενος στους δικαστές ανέφερε:

Έχω παράπονο για το πώς λειτουργεί η εισαγγελία συνεχώς δεν δέχεται δικά μου στοιχεία και τα απορρίπτει, δεν ανακρίνει τα άτομα που έχουμε υπόδειξη ως μάρτυρες και στην υπόθεση μου έχει γίνει πλαστογραφία αποδεικτικών στοιχείων. Όποιος πλαστογράφησε έγραφα του Αλβανικού κράτους φέρει ποινική ευθύνη. Εδώ στην Αλβανία δεν έχουμε αμερόληπτη δικαιοσύνη  γιατί η διαδικασία έχει πολιτικά κίνητρα και βλέπουμε ο πρωθυπουργός να παρεμβαίνει  σε αυτή την υπόθεση και έχετε αφήσει το λαό της Χειμάρρας χωρίς τον δήμαρχο τους. Αυτή είναι μια πολιτική φυλακή και δεν μου επιτρέπετε να ορκιστώ ως δήμαρχος

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28/2/202 στο ειδικό δικαστήριο SPAK με την αγόρευση των δικηγόρων υπερασπίσεις του Κατηγορούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου