Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο

  Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, 2023

Από θαύμα σώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, το βράδυ της Παρασκευής (24/02) από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.

Πανικός επικράτησε στην πτήση του ιδιωτικού τζετ του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, το βράδυ της Παρασκευής (24/02) από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.

Τελικά, ο πιλότος κατάφερε με απόλυτη ψυχραιμία να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ, ενώ ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα με άλλη πτήση, προφανώς σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

«Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα», φέρεται να είπε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, σε στενούς του φίλους καθώς το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, έπειτα από μια «φλεγόμενη» πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου