Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Αρτοκλασία του Ευβοϊκού Συλλόγου Βοστώνης στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, Peabody, Massachusetts

 Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, 2023

          
Την καθιερωμένη Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και των οικογενειών των έκανε χθες στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου, 
PeabodyMassachusetts.



Το έθιμο είχε σταματήσει στα χρόνια του κορωναϊού και χθες τα μέλη του Ευβοϊκού Συλλόγου έκανε την Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και των οικογενειών των.  Τι κι εάν η θερμοκρασία στο βόρειο προάστιο της Βοστώνης ήταν -10 βαθμούς Κελσίου ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Ματθαίος και πολλά από τα μέλη του Συλλόγου παρευρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία.

Μαζί τους ήταν προσκεκλημένος και παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς ο οποίος συνεχάρη το Σωματείο που είναι μέλος της Ομοσπονδίας και λαμβάνει μέρος στα Ομογενειακά της Βοστώνης και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι ο Ευβοϊκός Σύλλογος έχει σαν σήμα κατατεθέν τον μεγάλο ιατρό από την Εύβοια και Σωτήρα πολλών γυναικών αείμνηστο Γεώργιο Παπανικολάου με την φωτογραφία του οποίου στολίζουν το άρμα του Ευβοϊκού Συλλόγου στην Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης. 

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας του Αγίου Βασιλείου και ακολούθησε Συμβούλιο όπου έγινε αναφορά στα πεπραγμένα, οικονομικός απολογισμός και μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου. 

Η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Σταθοπούλου με καταγωγή από την Κύμη Ευβοίας ανάγνωσε τα πρακτικά από την τελευταία συνάντηση του Συλλόγου και κρατούσε πρακτικά για την χθεσινή συνεδρίαση.

Ο κ. Χρήστος Βλάχος, μηχανικός, και από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνος για τον ουρανοξύστη της Verizon δίπλα από το Boston Garden και δρόμο 93 στη Βοστώνη ήταν αυτός που έκανε την πρόταση να δώσει και φέτος ο Ευβοϊκός Σύλλογος την υποτροφία στη μνήμη του Ιατρού Γεώργιου Παπανικολάου σε αριστούχο φοιτητή ή φοιτήτρια κατά το γεύμα της Ομοσπονδίας το Σάββατο 29 Απριλίου στο επίσημο δείπνο, το βράδυ πριν την παρέλαση.  Η πρόταση του κ. Βλάχου πέρασε ομόφωνα.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η ιστοσελίδα του Σωματείου έχει αναβαθμιστεί κάτω από την εποπτεία του κ. Ιωάννη Κωβαίου.      

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου