Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλη επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου «Κατερινιωτών τα Πιέρια», Βοστώνης

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, 2023

Μπράβο στο Σύλλογο των Κατερινιωτών της Βοστώνης για την ωραία αποκριάτικη εκδήλωση που έκαναν το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου στη συνοικία Roslindale της Βοστώνης.

Είναι η πρώτη εκδήλωση που κάνει το νέο διοικητικό συμβούλιο των Κατερινιωτών τα Πιέρια υπό την προεδρεία της Μαρίας Σπυριδοπούλου και πήγε πάρα πολύ καλά αφού όχι μόνο γέμισε η μεγάλη αίθουσα αλλά ο κόσμος απόλαυσε Ελληνικό φαγητό και ωραία δημοτική και λαϊκή μουσική από καλλιτέχνες που ήρθαν από την Ελλάδα και ντόπιους καλλιτέχνες με Ποντιακά τραγούδια.  Επίσης, είναι και πρώτη εκδήλωση μετά τον κορωναϊό.  Ελληνικούς χορούς χόρεψε το Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης.


Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο πρώην Πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς με την σύζυγό του Μαρία, ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Κατσαρός με την σύζυγό του Δήμητρα, επίσης πρώην Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Δαλαμάνγκας με την κόρη του Νικόλ, ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής Ένωσης κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Ποντιακής Ομοσπονδίας κ. Κώστας Κοτσαλίδης.  Οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου κ.κ. Γεώργιος Σπυριδόπουλος Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΟΛΟΣ (Α’ Εθνική) που ήρθε από την Ελλάδα, ο κ. Βασίλειος Βασιλειάδης με την σύζυγό του Μαρία, ο κ. Ιωάννης Κατσαρός που προαναφέραμε, ο κ. Χρήστος Παπαχρήστος με την σύζυγό του…


Από αριστερά: 
Βασίλειος Καυκάς, Ιωάννης Κατσαρός, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Παύλος Φιτόπουλος

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από: Μαρία Σπυριδοπούλου, Πρόεδρο, Θεόδωρο Μαχαιρίδη, Αντιπρόεδρο, Γεωργία Μαυρίδου, Ταμίας, Σοφία Παπαχρήστου Γραμματέας, Νίκος Διαμαντίδης Β’ Γραμματέας, Μέλη: Πάνος Βασιλειάδης, Πάνος Γρηγοριάδης, Δημήτριος Χατζής, Χαράλαμπος Καρασάβας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου