Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι ξανά υποψήφιος

  Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, 2023

Ανοίγει την πόρτα για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Ο Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι ξανά υποψήφιος

Ύστερα από αρκετή σκέψη ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πήρε την απόφαση να μη διεκδικήσει ξανά κοινοβουλευτική θέση στις επερχόμενες εκλογές. - Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Καραμανλή με πρωτοβουλία του πρώτου προκειμένου να δει τις προθέσεις τους και η όλη συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Αμεση ήταν και η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού σχετικά με την απόφαση του Κ. Καραμανλή, ο οποίος με δήλωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά του στην παράταξη.

Η πλήρης δήλωσή του Κώστα Καραμανλή:

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή.

Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.

Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της.

Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες».

Η πλήρης δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο. Προσωπικά, μάλιστα, δεν ξεχνώ ότι υπό τη δική του κομματική ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική.

Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Πολύ περισσότερο σήμερα, που η καμπή στη δική του πολυετή διαδρομή συμπίπτει με το άνοιγμα νέων και αισιόδοξων οριζόντων για την πατριδα και το κόμμα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου