Νέα αμήχανη στιγμή για τον Τζο Μπάιντεν. Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το στραβοπάτημά του στην σκάλα του Air Force One ενώ αυτό βρισκόταν στην Πολωνία.

Σημειώνεται ότι το Air Force One είχε μεταφέρει στην Πολωνία τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφτηκε πριν από δύο ημέρες αιφνιδιαστικά το Κίεβο, ενόψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, διαβεβαιώνοντας τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με την ακλόνητη υποστήριξη των ΗΠΑ «για όσο χρειαστεί».

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση είναι η ταυτότητα του ατόμου που φαίνεται στο βίντεο να μπουρδουκλώνεται και να πέφτει από τα σκαλιά του Air Force One.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν πρόκειται για τον Αμερικανό Πρόεδρο δεδομένου ότι η τούμπα έγινε στην πίσω πλευρά του αεροσκάφους και ενώ στην σκάλα βρίσκονταν αρκετά άτομα.

Αντίθετα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποβιβάζεται και επιβιβάζεται στο Air Force One πάντα από την μπροστά πλευρά του αεροσκάφους και πάντα μόνος του, ωστόσο δεν απέφυγε την άβολη στιγμή, αφού και αυτός παραπάτησε στις σκάλες χωρίς όμως να πέσει. TO BHMA