Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριάτικη συνεστίαση και γλέντι στη Βοστώνη

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2023

ΒΟΣΤΩΝΗ. Με αρνί στη σούβλα και πλήθος άλλων ελληνικών φαγητών έγινε η αποκριάτικη συνεστίαση και γλέντι στη Βοστώνη και συγκεκριμένα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο διευκολύνει τη συμμετοχή όλων καθότι διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης των οχημάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν φοιτητές διαφόρων πανεπιστημίων της Βοστώνης και ασφαλώς του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής και ομογενείς κάθε ηλικίας από τη Βοστώνη, τα προάστιά της, αλλά και άλλες πόλεις της Μασαχουσέτης οι οποίοι απόλαυσαν την εορτή, τον χορό, την ελληνική μουσική, την καλή παρέα και το νόστιμο φαγητό.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Βασίλειος Καυκάς και οι δύο αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας, Κώστας Τραβαγιάκης και Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, επιμελήθηκαν το ψήσιμο του σουβλιστού αρνιού, το οποίο πρόσφεραν δωρεάν σε όλους τους παρευρεθέντες οι οποίοι υπερέβαιναν τους διακοσίους καθώς επίσης και τα υπόλοιπα φαγητά και γλυκίσματα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας και ο Β αντιπρόεδρος Γεώργιος Παναγιωτόπουλος ψήνουν το σουβλιστό αρνί.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ
Υπήρχαν και μεταμφιεσμένοι στο Αποκριάτικο γλέντι στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ
Μετά το δείπνο με το σουβλιστό αρνί και τα λοιπά ελληνικά φαγητά άναψε το Αποκριάτικο γλέντι και ο χορός στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο καθηγητής του Κανονικού Δικαίου και εκκλησιάρχης της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Μερκάντο, ανέπεμψε την προσευχή και ευλόγησε το δείπνο, μετά το πέρας του οποίου ακολούθησε μουσική, τραγούδι και χορός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο π. Βασίλειος Μπέμπης, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης.

Μερικοί από τους προσελθόντες είχαν μεταμφιεσθεί τηρώντας τα έθιμα της Ελλάδας για τις Αποκριές, ενώ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις γινόταν αναφορές στις επικείμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και τον «απαγορευτικό» νόμο που υφίσταται για την ψήφο των ομογενών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου