Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Εμμανουήλ Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο με 5,86μ. από τον Μανόλο

 Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Πυργιώτης Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,86μ και έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στον τελικό του επί κοντώ.

Ο Μανόλο ξεπέρασε τα 5,86μ και έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στον τελικό του επί κοντώ. Ο Καραλής απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στο συγκεκριμένο ύψος, όμως η δεύτερη προσπάθειά του ήταν αψεγάδιαστη και του έδωσε το ρεκόρ.

Το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ ανήκε στον Κώστα Φιλιππίδη με 5,85μ. από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι το 2017.

Ο Εμμανουήλ Καραλής άρχισε τον αγώνα του από τα 5,30 τα οποία πέρασε με την πρώτη όπως και τα 5,40μ. και τα 5,50μ. Στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 5,65μ. και με την τρίτη τα 5,72μ.

Έπειτα ανέβασε τον πήχη στα 5,86μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη για να κάνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου και ακολούθως στόχευσε στα 5,92μ. με στόχο να πάρει την κορυφαία επίδοση στο επί κοντώ τόσο σε κλειστό όσο και σε ανοικτό στίβο δίχως να τα καταφέρει.

Το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ πήρε ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) με άλμα στα 5,40 μ. και στην τρίτη θέση ήταν ο Πέτρος Χατζίου (ΠΑΟ) με 5,30 μέτρα.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου