Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Σαλαμίνα: Ιερέας κλείδωσε στην εκκλησία ηλικιωμένους και τους ξυλοκόπησε

  Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2023

Μετά από επεισόδιο του 66χρονου Ιερέα με τους τέσσερις ηλικιωμένους, χτύπησε τον άντρα και μία γυναίκα, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, και τους κλείδωσε όλους μέσα στην εκκλησία.

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/02), στην Σαλαμίνα, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Αιάντειο, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον 66χρονο ιερέα της εκκλησίας, ο οποίος ήρθε σε συμπλοκή με τέσσερις ηλικιωμένους και μάλιστα τους κλείδωσε μέσα στην εκκλησία…

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο ιερέας ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με έναν 83χρονο και τρεις γυναίκες 68, 79 και 60 ετών αντίστοιχα και μάλιστα αφού εξύβρισε, χτύπησε τον 83χρονο και την 60χρονη και τους προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Ο ιερέας όμως δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε στο σημείο να κλειδώσει τους ηλικιωμένους μέσα στην εκκλησία και να τους κατακρατήσει παρά την θέλησή του.

Όταν τελικά βγήκαν οι ηλικιωμένοι από την εκκλησία τον κατήγγειλαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιερέα για παράνομη κατακράτηση, εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη.

Ενημερώθηκε σχετικά η εισαγγελέας Πειραιά και με εντολή της αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας και να υποβληθεί η σχετική δικογραφία.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου