Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Γερμανία: Πώς η πτώση της στάθμης του Ρήνου «πετσοκόβει» την ανάπτυξη

Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Σε νέα χαμηλά επίπεδα έπεσε η στάθμη των υδάτων στον ποταμό

Ρήνο στη Γερμανία, με την ξηρασία να πλήττει την ποτάμια ναυσιπλοΐα

Γερμανία: Πώς η πτώση της στάθμης του Ρήνου «πετσοκόβει» την ανάπτυξηO.T.

Σε νέα χαμηλά επίπεδα έπεσε η στάθμη των υδάτων στον ποταμό Ρήνο στη Γερμανία, με την ξηρασία να πλήττει την ποτάμια ναυσιπλοΐα και ως εκ τούτου την εφοδιαστική αλυσίδα.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters oρισμένα πλοία αδυνατούν να πλεύσουν, ενώ αλλά αναγκάζονται να ταξιδέψουν με το 25% της χωρητικότητάς τους και οι εταιρείες πληρώνουν τέσσερα πλοία για να μεταφέρουν ένα πλήρες φορτίο.

Απώλεια τουλάχιστον μισής μονάδας

Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η διαταραχή θα μπορούσε να κόψει τουλάχιστον μισή ποσοστιαία μονάδα από την οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας για το 2022.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο επίπεδο στο οποίο σταματά η ναυτιλία, δήλωσε ο Roberto Spranzi, διευθυντής του ναυτιλιακού συνεταιρισμού DTG που εκμεταλλεύεται περίπου 100 φορτηγά πλοία στο Ρήνο. «Συνεχίζουμε να πλέουμε σήμερα και θα συνεχίσουμε να πλέουμε μέχρι αυτό να καταστεί αδύνατο».

Ορισμένα μεγαλύτερα πλοία και φορτηγίδες δεν μπορούν πλέον να περάσουν από το Κάουμπ και το Ντούισμπουργκ. «Οι πελάτες παραγγέλνουν μόνο τις προμήθειες που πραγματικά χρειάζονται για να συνεχίσουν την παραγωγή», ανέφερε ο Spranzi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου