Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Opinion Poll: Θετικά τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το πρώτο δίμηνο

Πιο αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας και της οικονομίας εμφανίζονται το 53,27% των πολιτών σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Opinion Poll, η οποία πραγματοποιήθηκε δύο ακριβώς μήνες μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Πιο απαισιόδοξο δηλώνει αντίστοιχα το 21,63% ενώ το 24,48% παραμένει στο ίδιο επίπεδο δηλώνοντας «ούτε αισιόδοξο» αλλά «ούτε απαισιόδοξο». 
Στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε ικανό για πρωθυπουργό» το 50,56% απαντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 20,75% τον Αλέξη Τσίπρα. 
Οσο για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες από τον τρόπο που έχει χειριστεί τα προβλήματα η κυβέρνηση μέχρι στιγμής, το 34,53% απαντά «αρκετά» και το 20,61% «πολύ». 
Η έρευνα καταγράφει και το ποσοστό δημοφιλίας των υπουργών με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή με ποσοστό 34% και στη συνέχεια να ακολουθούν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου