Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Στην Ηλεία ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΜετά από πρόσκληση των Δημάρχων Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί τους δύο Δήμους στις 17 Νοεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου για τη Μάχη του Βαρθολομιού
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την άμεση στήριξη του στα ζητήματα που του έθεσαν οι Ανδρέας Μαρίνος και Γιάννης Λέντζας
Στην Ηλεία θα βρεθεί στις 17 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρόκοπης Παυλόπουλος, μετά από πρόσκληση των Δημάρχων Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος προσκάλεσε τον κ. Παυλόπουλο στον Δήμο Πηνειού με αφορμή την επέτειο της Μάχης του Βαρθολομιού, η οποία θα εορταστεί το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον εκ Γαστούνης οπλαρχηγό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Πρόεδρο της Γ’ και της Δ’ Εθνοσυνελεύσεως και Πρόεδρο της Γερουσίας Γεώργιο Σισίνη.
Επίσης, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας, προσκάλεσε τον κ. Παυλόπουλο, την ίδια ημέρα, να επισκεφθεί και τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Το μεσημέρι της 17ης Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Πηνειού και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα παραθέσουν δεξίωση προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο δύο Δήμαρχοι ανέφεραν στον κ. Παυλόπουλο πως η παρουσία του θα αποτελέσει ύψιστη τιμή για την Ηλεία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποδέχεται τις προσκλήσεις, οι οποίες θα αποσταλούν και εγγράφως.
Οι Δήμαρχοι Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζοντας την πορεία συνεργασίας, κοινού μετώπου και κοινών δράσεων, στην σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν την Ηλεία. Στην κουβέντα κυριάρχησε το ζήτημα της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού και οι υποδομές της Ηλείας, καθώς επίσης και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέας και του τουρισμού. Ειδικό βάρος δόθηκε επίσης στον πολιτισμό. Ο κ.κ. Μαρίνος και Λέντζας είχαν επίσης την ευκαιρία να θέσουν στον Πρόεδρο ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τους δύο Δήμους του ηλειακού Κάμπου, τα οποία ο κ. Παυλόπουλος άκουσε με προσοχή, εξέφρασε την άμεση στήριξή του και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός όπου σε ότι χρειαστεί.
Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Νίκος Μαφρέδας, καθώς και ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου