Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστόρια

Του Θεοδώρου Καλμούκου


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία αρχείου: ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που αρχίζει την εβδομάδα από 23 Σεπτεμβρίου και μετά, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα», θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση προς την Ομογένεια, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και εκτός απρόοπτης αλλαγής, το πιθανότερο είναι πως η ομιλία θα γίνει στη μεγάλη κοινοτική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Αστόριας.
Σημειώνεται ότι, εάν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη φορά που Ελληνας πρωθυπουργός έπειτα από πολλά χρόνια θα μιλήσει στην Αστόρια. Αναμένεται η ομιλία του κ. Μητσοτάκη να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθότι πρόσφατα κέρδισε τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία και θα αναφερθεί σε πολλά και ζωτικής σημασίας θέματα που έχουν σχέση με την Ομογένεια και γενικότερα για τον Απόδημο Ελληνισμό.
Επίσης, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί, καθότι δεν στάθηκε δυνατόν να παραστεί στην ενθρόνισή του στις 22 Ιουνίου λόγω των εκλογών που πλησίαζαν. Ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στο μείζον θέμα της Ελληνικής Παιδείας και της σύναψης μίας καινούργιας σχέσης και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ομογένειας με τους οποίους θα συζητήσει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται και το ιδιαίτερα καλό και φιλικό κλίμα που ήδη καλλιεργείται στην Ελλάδα για επενδύσεις.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου