Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστόρια

Του Θεοδώρου Καλμούκου


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία αρχείου: ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που αρχίζει την εβδομάδα από 23 Σεπτεμβρίου και μετά, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα», θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση προς την Ομογένεια, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και εκτός απρόοπτης αλλαγής, το πιθανότερο είναι πως η ομιλία θα γίνει στη μεγάλη κοινοτική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Αστόριας.
Σημειώνεται ότι, εάν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη φορά που Ελληνας πρωθυπουργός έπειτα από πολλά χρόνια θα μιλήσει στην Αστόρια. Αναμένεται η ομιλία του κ. Μητσοτάκη να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθότι πρόσφατα κέρδισε τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία και θα αναφερθεί σε πολλά και ζωτικής σημασίας θέματα που έχουν σχέση με την Ομογένεια και γενικότερα για τον Απόδημο Ελληνισμό.
Επίσης, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί, καθότι δεν στάθηκε δυνατόν να παραστεί στην ενθρόνισή του στις 22 Ιουνίου λόγω των εκλογών που πλησίαζαν. Ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στο μείζον θέμα της Ελληνικής Παιδείας και της σύναψης μίας καινούργιας σχέσης και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ομογένειας με τους οποίους θα συζητήσει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται και το ιδιαίτερα καλό και φιλικό κλίμα που ήδη καλλιεργείται στην Ελλάδα για επενδύσεις.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου