Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η Αικατερίνη των διαμαντιών – Πρωτιά για τη Στεφανίδη στον τελικό του Ντάιαμοντ Λιγκ

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2019
Ακόμη ένα διαμάντι στόλισε την… τιάρα της Μεγάλης Αικατερίνης του παγκόσμιου στίβου. Η Κατερίνα Στεφανίδη υπερασπίστηκε τα… κεκτημένα στον τελικό της σειράς των Ντάιαμοντ Λιγκ, και έγινε η πρώτη αθλήτρια που έχει στη συλλογή της τέσσερα διαμάντια. Υπερίσχυσε με άλμα στα 4,83 και έστειλε, εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το μήνυμα ότι και στη Ντόχα θα βρεθεί ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες. 
stefanidi1--2-thumb-largeΗ «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε τα άλματα από τα 4,63, συνέχισε στα 4,70, μετά στα 4,77 και στα 4,83. Από το πρώτο άλμα φάνηκε ότι βρισκόταν σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ύψη τα πέρασε με την πρώτη προσπάθεια.
Όταν ο πήχης ανέβηκε στα 4,88 είχαν μείνει μόνο η πρωταθλήτριά μας και η Αντζέλικα Σιντόροβα από τη Ρωσία, η οποία αγωνίζεται με ουδέτερη σημαία. Η Ρωσίδα, όμως, είχε υπερβεί τα 4,83 με την τρίτη προσπάθεια, κάτι που έδινε προβάδισμα στην πρωταθλήτριά μας. Και οι δύο επικοντίστριες απέτυχαν στα 4,88, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Στεφανίδη να κατακτήσει το διαμάντι για 4η συνεχόμενη χρονιά.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου