Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Αύριο η πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019


Αύριο στις 7:00μμ συνεδριάζει για πρώτη φορά από την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Ο Προγραμματισμός για τη Νέα Χρονιά είναι στην Ημερήσια Διάταξη.  Επίσης θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός και θα παρθούν αποφάσεις για το καλό του Ελληνισμού.  Ενώ θα οριστούν τα μέλη του Δ.Σ. που θα μπουν στις Επιτροπές.  Οι Επιτροπές θα συμπληρωθούν στη Γενική Συνέλευση του Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου, 1940 θα γίνει την Κυριακή, 27 Οκτωμβρίου, 2019 στις 3:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου