Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Αύριο η πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019


Αύριο στις 7:00μμ συνεδριάζει για πρώτη φορά από την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Ο Προγραμματισμός για τη Νέα Χρονιά είναι στην Ημερήσια Διάταξη.  Επίσης θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός και θα παρθούν αποφάσεις για το καλό του Ελληνισμού.  Ενώ θα οριστούν τα μέλη του Δ.Σ. που θα μπουν στις Επιτροπές.  Οι Επιτροπές θα συμπληρωθούν στη Γενική Συνέλευση του Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου, 1940 θα γίνει την Κυριακή, 27 Οκτωμβρίου, 2019 στις 3:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου