Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Λέγαμε για "φίδια, ανθέλληνες, μηδενιστές"! Αντιδράσεις για καθηγητή στην Κέρκυρα: «Ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα»

Λες να πάνε το Γέρο του Μωριά στο δικαστήριο της Χάγης;  Τα άλλα κράτη πως φτιάχτηκαν, με το "κερί και το λιβάνι";  Φωτιά και Τσεκούρι.
Στο μάθημα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο τράβηξαν μαθητές σχολείου της Κέρκυρας. Σε αυτό εμφανίζεται ένας καθηγητής Χημείας να σχολιάζει ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα με αμφιλεγόμενο τρόπο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο τράβηξαν μαθητές σχολείου της Κέρκυρας. Σε αυτό εμφανίζεται ένας καθηγητής Χημείας να σχολιάζει ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα με αμφιλεγόμενο τρόπο.
Αντιδράσεις για καθηγητή στην Κέρκυρα: «Ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα» | tanea.grΟ καθηγητής ακούγεται να κατηγορεί τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη ότι σκότωσαν παιδιά και γυναίκες, ενώ υποστηρίζει πως η Μπουμπουλίνα εξαγόραζε ζωές έναντι χρυσαφικών.
«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα» λέει, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και δεν ήταν ήρωας».
Ένας μαθητής τον διακόπτει λέγοντας: «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος». Ο καθηγητής του απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (...) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του έκανε θρύψαλα μικρά κρανία Εβραιόπουλων. Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:53

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου