Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Βανδαλισμός στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη

Είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν οι πρωταίτιοι αφού υπάρχουν κάμερες παντού


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αγνωστοι προέβησαν σε βανδαλισμό στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη.
Οπως φαίνεται στη φωτογραφία στον τοίχο του κτιρίου, δεξιά από την είσοδο, όπου είναι η πλακέτα με την επιγραφή «Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη», στα ελληνικά και στα αγγλικά, ζωγράφισαν με κόκκινη μπογιά, ένα μεγάλο «Α», μέσα σε κύκλο.
Το κτίριο βρίσκεται στο 69, East 79th Street στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, κοντά στην 5η Λεωφόρο.
Χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης, σημειώνεται ότι το «Α» μέσα σε κύκλο είναι το σύμβολο του αναρχικού κινήματος.
Στους κύκλους των αναρχικών είναι γνωστό και σαν «αλφάδι», αναφέρεται στo wikipedia.org. Αποτελείται από ένα κεφαλαίο «Α», κυκλωμένο από ένα «Ο».
Το «Α» έχει τη σημασία του «Αναρχία», ενώ το «Ο» προήλθε από τη γαλλική λέξη «Ordre», που σημαίνει τάξη, και αναφέρεται σε μέρος μιας ρήσης του Προυντόν (η αναρχία είναι τάξη).
Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν πως όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας ο βανδαλισμός έγινε γύρω στις 5 ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, από δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ενώ το ένα εκ των δύο μοιάζει πως ήταν γυναίκα που φορεί καμπαρτίνα. Τα άγνωστα μέχρι τώρα άτομα ήταν εφοδιασμένα με τα σχετικά υλικά σπρέι κ.λ.π., περίμεναν να ξεμοναχιάσει κάπως ο δρόμος από την κίνηση των αυτοκινήτων και προέβησαν στην βανδαλιστική τους πράξη, η οποία διήρκεσε περί τα δύο λεπτά και στη συνέχεια χάθηκαν στους γύρω δρόμους.
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι ελληνικής καταγωγής και προέλευσης οι οποίοι διάκεινται ευμενώς προς τις αναρχικές συμμορίες των Εξαρχείων.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου