Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019

Μουντομπάσκετ: Επικράτησαν τα φαβορί την πρώτη μέρα

Η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε χωρίς

τη μεγάλη έκπληξη, ενώ επιφύλαξε και δύο παιχνίδια με δραματικό φινάλε. 

Η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιελάμβανε παιχνίδια- «θρίλερ», ενώ τα φαβορί δεν συνάντησαν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Στον πρώτο όμιλο η Πολωνία νίκησε την Βενεζουέλα με 80-69, ενώ η οικοδέσποινα Κίνα επικράτησε με 70-55 της Ακτής Ελεφαντοστού.
Στον δεύτερο όμιλο, η Ρωσία νίκησε την Νιγηρία σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, με σκορ 82-77. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία, με τον Βοροντσέβιτς να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. Η Αργεντινή με τους Λαπροβίτολα, Σκόλα και Καμπάτσο είχε εύκολο ξεκίνημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Νοτίου Κορέας με το εμφατικό 95-69.
Στον τρίτο όμιλο έγινε το πιο δραματικό παιχνίδι, με το Πουέρτο Ρίκο να κάνει την ανατροπή και να παίρνει το «ροζ» φύλλο αγώνα εναντίον του Ιράν με το τελικό 83-81. Η Ισπανία από τη μεριά της είχε πρόβλημα μόνο για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και νίκησε 101-62 την Τυνησία.
Στον τέταρτο όμιλο, Σερβία και Ιταλία πέτυχαν «κατοστάρες» εναντίον της Ανγκόλας και των Φιλιππίνων αντίστοιχα. Οι μεν «πλάβι» επικράτησαν 105-59 των Αφρικανών, ενώ η «σκουάντρα ατζούρα» νίκησε 108-62 τους Ασιάτες.
Αναλυτικά:
Α’ Όμιλος
Πολωνία-Βενεζουέλα 80-69
Ακτή Ελεφαντοστού-Κίνα 55-70

Β’ Όμιλος
Ρωσία-Νιγηρία 82-77
Αργεντινή-Νότια Κορέα 95-69
Γ’ Όμιλος
Ιράν-Πουέρτο Ρίκο 81-83
Ισπανία-Τυνησία 101-62
Δ’ όμιλος
Ανγκόλα-Σερβία 59-105
Φιλιππίνες-Ιταλία 62-108 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου