Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τι απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι στα περί «τυπώματος δραχμών» στη Ρωσία

Τι απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι στα περί «τυπώματος δραχμών» στη Ρωσία Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 2016ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές πληροφορίες από το νέο βιβλίο για τον Φρανσουά Ολάντ, στο οποίο ο Γάλλος Πρόεδρος φέρεται να αποκαλύπτει ότι η Αθήνα ζήτησε από τον Πούτιν να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία.

Στο βιβλίο για τον Ολάντ, που κυκλοφόρησε σήμερα στα βιβλιοπωλεία της Γαλλίας, ο Γάλλος πρόεδρος εξιστορεί στους δύο δημοσιογράφους-συγγραφείς συζήτησή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. 
«Η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, γιατί δεν έχουν τέτοιο πιεστήριο» φέρεται να είπε ο κ. Πούτιν στον Γάλλο ομόλογό του. 
«Επικοινωνίες μεταξύ των δύο ηγετών υπήρξαν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αντιθέτως, κοινός τόπος ήταν ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος είναι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη» δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο κυβερνητική πηγή. 
Το βιβλίο, που τιτλοφορείται «Ένας Πρόεδρος δεν πρέπει να τα λέει αυτά», υπογράφουν δύο δημοσιογράφοι της γαλλικής εφημερίδας Le Monde- οι Fabrice Lhomme και Gérard Davet. 
Όπως αναφέρεται, η «συνομιλία» αυτή μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του κ. Πούτιν πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου.  

«Ηθελα να σου δώσω αυτή την πληροφορία για να καταλάβεις καλά ότι δεν είναι καθόλου αυτό που επιθυμούμε» φέρεται να είπε επίσης στον κ. Ολάντ, ο «ισχυρός άντρας» της Ρωσίας.
Μάλιστα, στο απόσπασμα του βιβλίου ο κ. Ολάντ φέρεται να εκμυστηρεύεται στους δύο δημοσιογράφους ότι προβληματίστηκε από τα κίνητρα του Πούτιν.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου