Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

"Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα"

Αυτό είναι: “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, 
υπογραφή Κοντο-νιόνιος
Βλέπουμε τα τόσα και τόσα με την οικονομία στην Ελλάδα και δεν “κουνιέται φύλλο”.   Πριν δύο-τρία χρόνια έκαιγαν την Αθήνα. Βλέπουμε τον υφυπουργό αθλητισμού να αφοφασίζει και... να διατάσει και οι Έλληνες... Άραγε κοιμούντε; zzzzzzzzzzzzz

Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου, με τον Σταύρο Κοντονή να είναι εκ νέου στα... χαρακώματα με την ΕΠΟ. Οι δύο λόγοι που σκέφτεται την περαιτέρω χρονική επέκταση της αναβολής.Ο "πόλεμος" ανάμεσα σε ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή συνεχίζεται. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού υποστηρίζει ότι η σημερινή (30/8) συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ήταν παράνομη, από τη στιγμή που έδωσαν το παρών οι έξι κατηγορούμενοι - υπόδικοι για το θέμα της κάρτας υγείας.
Όπως επίσης καθιστά σαφές ότι παράνομη είναι και η απόφαση που πάρθηκε για τριμελή πειθαρχική επιτροπή σε Super League καιFοotball League, μια και ο νόμος κάνει λόγο για μονομελή πειθαρχικά όργανα με τριετή θητεία.
Από το υφυπουργείο διέρρεαν τα εξής: "Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου