Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Gallup (Στατιστική έρευνα) : Φτάνουν τα μηνύματα από αναγνώστες για το που πήγαν στην Ελλάδα.


Μέχρι στιγμής η Καλαμάτα έχει το προβάδισμα με 8.3% των αναγνωστών μας με πολύ κοντά την Θεσσαλονίκη 8.2% και την Αθήνα 8.1, Λάρισα με 6.7%, Πύργο Ηλείας 6.2% και Κουρούτα Αμαλιάδας με 5.8%, Ναύπλιο 5%, Γιάννενα 3.9%, Κατερίνη 3.1, Τρίπολη 2.5, Σπάρτη, 2.5, Πάτρα, 2.4
Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν στείλει μηνύματα 1207 αναγνώστες που επισκεύθηκαν 85 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος.  Αρκετοί έγραψαν πάνω από μία περιοχή που επισκεύθηκαν.
Από παραλίες οι αναγνώστες μας συνιστούν, Χαλκιδική, Κουρούτα, Παργα... 
Πολλοί αναγνώστες μας επισκεύθηκαν νησιά και συνιστούν: Σαντορίνη, Μήλο, Ζάκυνθο, Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Λέσβο, Σάμο, Κεφαλονιά. Η διαφορά είναι πολύ μικρή μεταξύ των προτιμήσεων και αλλάζουν συνέχεια.


Η φωτογραφία είναι από την παραλία της Πάργας, Ήπειρο

Συνεχίζεται να στέλνετε στο paneliakos@gmail.com τις προτιμήσεις σας και τις υποδείξεις για την παραλία και το νησί που κάποιοι θα λάμβαναν υπόψη τους στο επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα.  
Εσείς που πήγατε και ποιά παραλία, ποιά περιοχή, ποιό νησί, ποιά (δεν χρειάζεται να είναι πόλη, μπορεί να είναι χωριο);   Βάλτε την περιοχή σας στο χάρτι, ιδιαίτερα εάν περάσατε καλά και τη προτίνετε και σε άλλους. 

Την Τετάρτη 31/8 θα έχουμε ένα νέο update.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου