Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Gallup (Στατιστική έρευνα) : Φτάνουν τα μηνύματα από αναγνώστες για το που πήγαν στην Ελλάδα.


Μέχρι στιγμής η Καλαμάτα έχει το προβάδισμα με 8.3% των αναγνωστών μας με πολύ κοντά την Θεσσαλονίκη 8.2% και την Αθήνα 8.1, Λάρισα με 6.7%, Πύργο Ηλείας 6.2% και Κουρούτα Αμαλιάδας με 5.8%, Ναύπλιο 5%, Γιάννενα 3.9%, Κατερίνη 3.1, Τρίπολη 2.5, Σπάρτη, 2.5, Πάτρα, 2.4
Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν στείλει μηνύματα 1207 αναγνώστες που επισκεύθηκαν 85 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος.  Αρκετοί έγραψαν πάνω από μία περιοχή που επισκεύθηκαν.
Από παραλίες οι αναγνώστες μας συνιστούν, Χαλκιδική, Κουρούτα, Παργα... 
Πολλοί αναγνώστες μας επισκεύθηκαν νησιά και συνιστούν: Σαντορίνη, Μήλο, Ζάκυνθο, Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Λέσβο, Σάμο, Κεφαλονιά. Η διαφορά είναι πολύ μικρή μεταξύ των προτιμήσεων και αλλάζουν συνέχεια.


Η φωτογραφία είναι από την παραλία της Πάργας, Ήπειρο

Συνεχίζεται να στέλνετε στο paneliakos@gmail.com τις προτιμήσεις σας και τις υποδείξεις για την παραλία και το νησί που κάποιοι θα λάμβαναν υπόψη τους στο επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα.  
Εσείς που πήγατε και ποιά παραλία, ποιά περιοχή, ποιό νησί, ποιά (δεν χρειάζεται να είναι πόλη, μπορεί να είναι χωριο);   Βάλτε την περιοχή σας στο χάρτι, ιδιαίτερα εάν περάσατε καλά και τη προτίνετε και σε άλλους. 

Την Τετάρτη 31/8 θα έχουμε ένα νέο update.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου