Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Gallup (Στατιστική έρευνα) : Φτάνουν τα μηνύματα από αναγνώστες για το που πήγαν στην Ελλάδα.


Μέχρι στιγμής η Καλαμάτα έχει το προβάδισμα με 8.3% των αναγνωστών μας με πολύ κοντά την Θεσσαλονίκη 8.2% και την Αθήνα 8.1, Λάρισα με 6.7%, Πύργο Ηλείας 6.2% και Κουρούτα Αμαλιάδας με 5.8%, Ναύπλιο 5%, Γιάννενα 3.9%, Κατερίνη 3.1, Τρίπολη 2.5, Σπάρτη, 2.5, Πάτρα, 2.4
Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν στείλει μηνύματα 1207 αναγνώστες που επισκεύθηκαν 85 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος.  Αρκετοί έγραψαν πάνω από μία περιοχή που επισκεύθηκαν.
Από παραλίες οι αναγνώστες μας συνιστούν, Χαλκιδική, Κουρούτα, Παργα... 
Πολλοί αναγνώστες μας επισκεύθηκαν νησιά και συνιστούν: Σαντορίνη, Μήλο, Ζάκυνθο, Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Λέσβο, Σάμο, Κεφαλονιά. Η διαφορά είναι πολύ μικρή μεταξύ των προτιμήσεων και αλλάζουν συνέχεια.


Η φωτογραφία είναι από την παραλία της Πάργας, Ήπειρο

Συνεχίζεται να στέλνετε στο paneliakos@gmail.com τις προτιμήσεις σας και τις υποδείξεις για την παραλία και το νησί που κάποιοι θα λάμβαναν υπόψη τους στο επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα.  
Εσείς που πήγατε και ποιά παραλία, ποιά περιοχή, ποιό νησί, ποιά (δεν χρειάζεται να είναι πόλη, μπορεί να είναι χωριο);   Βάλτε την περιοχή σας στο χάρτι, ιδιαίτερα εάν περάσατε καλά και τη προτίνετε και σε άλλους. 

Την Τετάρτη 31/8 θα έχουμε ένα νέο update.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου