Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Σεούλ: Δύο υπουργοί της Β.Κορέας εκτελέστηκαν για ανυπακοή

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016

Εάν επιβεβαιωθούν, αποτελούν νέες εκκαθαρίσεις στην ηγεσία της χώρας.


Το καθεστώς της Β.Κορέας εκτέλεσε δημόσια δύο αξιωματούχους με την κατηγορία της ανυπακοής στον Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στη Νότια Κορέα. Οι εκτελέσεις εάν επιβεβαιωθούν, αποτελούν το τελευταίο θλιβερό επεισόδιο σε μια σειρά εκκαθαρίσεων στα ανώτατα επίπεδα ηγεσίας της χώρας.


Ο Κιμ ανέλαβε την εξουσία το 2011, μετά το θάνατο του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, ενώ η άνοδος του στην εξουσία συνοδεύτηκε από εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και εκτελέσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αξιωματούχοι της Ν.Κορέας.

Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Βόρεια Κορέα, η εφημερίδα «JoongAng Ilbo» δημοσίευσε ότι ο πρώην υπουργός Γεωργίας της Βόρειας Κορέας, Χουάνγκ Μιν και ο Ρι Γιονγκ Τζιν, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Παιδείας, εκτελέστηκαν.

Η αναφορά για την εκτέλεση δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ ο αρμόδιο υπουργείο της Νότιας Κορέας, που διαχειρίζεται ζητήματα σχετικά με τη Βόρεια Κορέα, δεν σχολίασε άμεσα το δημοσίευμα.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου