Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Στους 247 οι νεκροί από τον σεισμό στην κεντρική Ιταλία


ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ
247 είναι οι νεκροί έως τώρα από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την κεντρική Ιταλία τη νύχτα της Τρίτης.
«Η καταστροφή είναι ακόμη μεγαλύτερη από την Λ' Άκουιλα, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο» αναφέρουν διασώστες, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Στο μεταξύ, είναι ακόμη πιο δύσκολο να μπορέσει να γίνει μια συνολική εκτίμηση των καταστρεπτικών επιπτώσεων του σεισμού, λόγω του ότι έχει σημειωθεί σειρά κατολισθήσεων, με αποτέλεσμα να έχουν απομονωθεί πολλές αγροτικές περιοχές.
Όλη τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη οι διασώστες αλλά ακόμα και πολίτες επιχειρούσαν να εντοπίσουν τυχόν επιζώντες κάτω από τα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν μετά τα 6,2 φονικά Ρίχτερ.
Σήμερα Πέμπτη αναμένονται τα πρώτα ουσιαστικά μέτρα στήριξης των σεισμοπαθών, που θα υιοθετηθούν κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Ρέντσι.
Πάντως σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο υπάρχει φόβος πως ο τελικός απολογισμός των θυμάτων θα είναι σημαντικά υψηλότερος.
 Φωτογραφίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής, καθώς κτίρια, δρόμοι, αλλά και ολόκληρα χωριά έχουν ισοπεδωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου