Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η FIFA ζητά συνάντηση με ΕΠΟ και ομάδες για την διαιτησία

Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2016

Η FIFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία ζητά να κοινοποιήσει στις ομάδες και σε αυτή αναφέρει πως επιθυμεί την ερχόμενη Τρίτη (30/8) να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ομοσπονδία και τις ομάδες για το μείζον θέμα της διαιτησίας! Μένει να δούμε ποιοι θα δώσουν το παρών.
Το μείζον θέμα της διαιτησίας θέτει επί τάπητος στο τραπέζι η FIFA και βάζει στο... παιχνίδι τις ομάδες και τη Super League. Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητά να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και καλεί την Ελληνική Ομοσπονδία να την κοινοποιήσει προς τις ΠΑΕ.
Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ και μέχρι σήμερα όλες οι συζητήσεις γίνονταν με την ίδια. Παρ' όλα αυτά, αντιλαμβανόμενη ότι υπάρχει μείζον ζήτημα, μιας και ο πίνακας διαιτησίας ήταν ένας από τους λόγους που ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένες να κατέβουν να αγωνιστούν, αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες και να ακούσει όλες τις πλευρές.
Άλλωστε, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης καταφθάνει στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα (29/8), ώστε να συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή, επομένως μια ημέρα μετά θέλει να δει και όλους τους άλλους αρμόδιους φορείς. Αυτό που εν πολλοίς ήθελε η Πολιτεία, το πετυχαίνει, δηλαδή να βάλει στην διαδικασία συζήτησης και αποφάσεων την FIFA.
Η επιστολή των τριών "μεγάλων" προς τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, έγινε αποδεκτή, ενώ θυμίζουμε πως επιστολή είχε στείλει και ο Σταύρος Κοντονής πριν μερικές ημέρες στην FIFA και ζητούσε προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ. Μένει να δούμε ποιοι θα δώσουν το παρών, αφού είτε θα υπάρξει αντιπροσωπεία των ομάδων ή θα δώσει το παρών ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα της Super League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου