Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Πώς να ξεφορτωθείτε μέσα σε δύο λεπτά τον πονοκέφαλο που σας ταλαιπωρείΤρίτη, 30 Αυγούστου, 2016

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει νιώσει πονοκέφαλο. Άλλοι σε ήπιες μορφές, κάποιοι πιο έντονα. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις το παυσίπονο μπορεί να είναι μια κάποια λύση.

Όμως ο YouTuber Kamil K. Wawrzyszko ισχυρίζεται ότι κατέχει μια απλή μέθοδο που θα σας απαλλάξει από τους πονοκεφάλους μέσα σε δύο λεπτά.
Το βίντεο το ανάρτησε στο Youtube το 2012 όμως αυτή την εβδομάδα έγινε viral και συγκέντρωσε 1.685,571 views.
Στο βίντεο που ακολουθεί λέει: «Αν και δεν είμαι γιατρός ή ψυχολόγος έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους με τους πονοκεφάλους, την ποιότητα του ύπνου τους και άλλα ζητήματα υγείας».
Στη συνέχεια κάνει την εξής ερώτηση: «Που βρίσκεται ο πονοκέφαλός σας; Τι χρώμα έχει; Τι σχήμα έχει;».
Ο Wawrzyszko ζητεί από όσους τον παρακολουθούν να φανταστούν, να οπτικοποιήσουν αυτά που τους ρώτησε πριν και συνεχίζει για ακόμη τέσσερις φορές να τους ρωτά τα ίδια πράγματα.
«Τώρα πρέπει να έχει περάσει» λέει και συμπληρώνει πως εάν αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη ίσως να πρέπει να δουν το βίντεο μερικές ακόμη φορές.
Σε ένα ξεχωριστό βίντεο εξηγεί πως όλο αυτό λειτουργεί.
«Όσο περισσότερο παρατηρείς κάποια πράγματα τόσο αυτά εξαφανίζονται» λέει.
Το κόλπο φαίνεται ότι έχει βοηθήσει πολλούς βάσει των σχολίων που αφήνουν αρκετοί. Βέβαια ορισμένοι δεν βρήκαν θεραπεία ή η επίδραση διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.
Όπως και να έχει δεν βλάπτει μια δοκιμή ακόμη και εάν πρόκειται περί αυθυποβολής.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου