Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί ο Αλβάρο από την Αθηνά Ωνάση. Θέλει τη μισή της περιουσίαΕκτύπωση

athina onassis
Τρίτη, 30 Αυγούστου, 2016
Δεν φτάνει η ψυχολογική πίεση που αναμφισβήτητα ζει κάποιος όσο είναι σε εξέλιξη ένα διαζύγιο, έχουν και τα οικονομικά να διευθετήσουν.
Και στην περίπτωση της Αθηνάς Ωνάση, τα οικονομικά αφορούν ποσά αστρονομικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τα 11 εκατ. ευρώ που δικαιούται, αλλά θα διεκδικήσει τη μισή περιουσία της χρυσής κληρονόμου.
Ποσό δηλαδή που φτάνει τα 400 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, ο Αλβάρο δικαιούται 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα ανά έτος γάμου.
Σύμφωνα με το γερμανικό site Bunde.de οι δύο τους μένουν πλέον χωριστά, και ο Αλβάρο είναι και πάλι ερωτευμένος.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Αθηνά έχει αλλάξει τις κλειδαριές στα σπίτια τους σε Φλόριντα και Βέλγιο, με την ίδια να θέλει να βγάλει τον Αλβάρο εντελώς από τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου