Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Ο Μπάχ Γκότο είναι πλέον ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, 45 ετών


Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2016

Mε λίγα λόγια, ξέχασε να πεθάνει

CEN


Έχει γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 1870 και είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι ο Μπαχ Γκότο από την Ινδονησία και είναι 145 ετών. Αλλά δηλώνει πλέον έτοιμος να πεθάνει.
Είδε τόσο τα 10 του αδέρφια να πεθαίνουν, όσο και τις 4 συζύγους του. Η τελευταία μάλιστα πέθανε το 1988. Έχουν πεθάνει και τα παιδιά του και τώρα η οικογένειά του είναι τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του.
Αν και αρκετοί αμφισβήτησαν την γνησιότητα της ταυτότητάς του, οι αρχές της Ινδονησίας επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά της, λόγω της παλαιότητας των αρχείων που έχουν στη διάθεσή τους.
«Αυτό που θέλω είναι να πεθάνω. Τα εγγόνια μου είναι όλα ανεξάρτητα», λέει ο ίδιος.
Όπως λέει ένας εγγονός του, ο Μπαχ ετοιμάζεται για τον θάνατό του ήδη από όταν ήταν 122, αλλά ποτέ δεν ερχόταν. Έχει ήδη ετοιμάσει το μνήμα του από το 1992.
Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου