Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Ο Μπάχ Γκότο είναι πλέον ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, 45 ετών


Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2016

Mε λίγα λόγια, ξέχασε να πεθάνει

CEN


Έχει γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 1870 και είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι ο Μπαχ Γκότο από την Ινδονησία και είναι 145 ετών. Αλλά δηλώνει πλέον έτοιμος να πεθάνει.
Είδε τόσο τα 10 του αδέρφια να πεθαίνουν, όσο και τις 4 συζύγους του. Η τελευταία μάλιστα πέθανε το 1988. Έχουν πεθάνει και τα παιδιά του και τώρα η οικογένειά του είναι τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του.
Αν και αρκετοί αμφισβήτησαν την γνησιότητα της ταυτότητάς του, οι αρχές της Ινδονησίας επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά της, λόγω της παλαιότητας των αρχείων που έχουν στη διάθεσή τους.
«Αυτό που θέλω είναι να πεθάνω. Τα εγγόνια μου είναι όλα ανεξάρτητα», λέει ο ίδιος.
Όπως λέει ένας εγγονός του, ο Μπαχ ετοιμάζεται για τον θάνατό του ήδη από όταν ήταν 122, αλλά ποτέ δεν ερχόταν. Έχει ήδη ετοιμάσει το μνήμα του από το 1992.
Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου