Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Φιλιππίνες: 1.900 νεκροί στον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» του Ντουτέρτε

Επικρίσεις Ηνωμένων Εθνών για τις εκτελέσεις υπόπτων

Φιλιππίνες: 1.900 νεκροί στον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» του Ντουτέρτε

Ο επικεφαλής της αστυνομίας των Φιλιππίνων δήλωσε ότι περισσότερα από 1.900 άτομα έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες επτά εβδομάδες στον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» που κήρυξε ο πρόεδρος της χώρας, ο «τιμωρός» Ροντρίγκο Ντούτερτε.
Ο Ρόναλντ ντέλα Ρόσα μίλησε στη Γερουσία για την αύξηση των νεκρών από την ανάληψη των καθηκόντων από τον Ντούτερτε.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας είπε ότι περίπου 750 άτομα σκοτώθηκαν στη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων και ότι οι υπόλοιποι θάνατοι ερευνώνται.
Ο Ντούτερτε έχει καλέσει τους πολίτες να πυροβολούν και να σκοτώνουν εμπόρους ναρκωτικών που διαφεύγουν της σύλληψης και επανέλαβε ότι ο θάνατος υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών είναι νόμιμος εάν η αστυνομία δρα σε αυτο-άμυνα.
Έχει, επίσης, απειλήσει με αποχώρηση από τον ΟΗΕ, έπειτα από τις επικρίσεις των Ηνωμένων Εθνών για τις εξωδικαστικές εκτελέσεις στις Φιλιππίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου